Acesti Termeni si Conditii reglementeaza accesul si folosirea site-ului www.sedra.ro, website-ul pus la dispozitie de SEDRA-XP ADVERTISING SRL, o societate comerciala cu sediul in strada Preot Goglea, nr. 11, Valea Voievozilor, Jud. Dambovita, punct de lucru, strada Ciobanasului, nr. 20, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J15/502/2012, CUI RO30448147.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, intrucat acestia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a site-ului. Prin continuarea folosirii website-ului, confirmati ca acceptati acesti Termeni si Conditii de utilizare si Politica De Prelucrare A Datelor Cu Caracter Personal. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare, va rugam sa nu accesati website-ul nostru.

Informatii despre produse

Prin imaginile de prezentare afisate pe site www.sedra.ro, facem toate eforturile pentru a prezenta si a reproduce cu maxima corectitudine si acuratete marimile, dimensiunile, culorile si descrierea produselor finite. Cu toate acestea, mentionam faptul ca pot aparea diferente intre culorile pe care le vedeti pe monitor si culorile produselor reale sau ale print-ului de pe produse, ca urmare a dispozitivului de pe care accesati website-ul nostru sau din alte motive de ordin tehnic.

Produsele afisate pe site se realizeaza la comanda si sunt produse in baza comenzilor plasate de dvs. Preturile afisate nu contin TVA. 

Comenzi

Datorita specificului industriei publicitare, site-ul www.sedra.ro functioneaza pe baza de cerere de oferta. Comenzile se realizeaza prin alegerea produsului / produselor dorite si adaugate in cosul de cerere de oferta. Cererea de oferta este transmisa dupa parcurgerea etapelor afisate in pagina site-ului. Din momentul plasarii cererii de oferta ne angajam sa raspundem cu privire la disponibilitatea produselor, oferta comerciala (inclusiv pretul final al comenzii) si termenul de productie al comenzii. Transmiterea unei cereri de oferta se poate plasa si in scris, pe e-mail, fara a parcurge etapele de adaugare al cererii de oferta. 

Toate preturile vor fi transmise pe e-mail in urma primirii cererii de oferta si vor fi trimise in moneda Euro fara TVA. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificarea prealabila. La orice comanda care presupune personalizare vom solicita sa ne puneti la dispozitie planul grafic de personalizare pentru a verifica aplicabilitatea si calitatea grafica pe produsele comandate. Ulterior retransmitem planul grafic de personalizare spre verificare si aprobare prin solicitarea de Bun de Tipar. Prin aprobarea Bunului de Tipar se intelege ca dvs. ati verificat cu atentie culorile, pozitionarea si dimensiunile siglei/siglelor si a elementelor care se regasesc in document. Trebuie sa aveti in vedere ca nu ne asumam responsabilitatea pentru eventuale erori aparute in planurile grafice finale trimise spre aprobare si care au fost confirmate ca fiind bune de tipar si de nuantele culorilor care se vad diferit in functie de setarile monitorului. De asemenea, pentru a demara productia unei comenzi sunt necesare urmatoarele date : numele persoanei de contact, datele de facturare, adresa de facturare, telefon si e-mail, cantitate, modelul de personalizare, marimea, adresa de livrare si modalitatea de plata. Orice comanda este trimisa in productie dupa acceptarea clientului in scris al planului grafic de personalizare trimis pe e-mail.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se va trimite alaturi de produsele comandate la adresa de livrare. 

Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile aparute de posibilitatea comandarii unui produs pentru care stocul de materiale in vederea producerii si finalizarii comenzii a fost epuizat. In acest caz, vom face toate demersurile posibile pentru informarea cu privire la indisponibilitatea produsului comandat in timp util, in scris pe e-mail sau prin apel telefonic.


Politica de confidentialitate

Site-ul www.sedra.ro este detinut si operat de SEDRA-XP ADVERTISING SRL. Ne angajam sa respectam cu strictete confidentialitatea datelor dvs. si ne angajam sa nu transmitem datele personale catre terte parti. Datele solicitate pe site sunt : nume prenume, numar de telefon, date de facturare in cazul unei comenzi ferme, adresa de livrare si modalitatea de plata. Informatiile cu privire la datele personale vor putea fi utlizate numai in scopul declarat de acest site.

Copyright

Intregul continut al site-ului, elementele sale componente, poze, texte, logo-uri si alte date, elementele grafice, numite generic in mod cumulativ „continut”, sunt si raman proprietatea companiei sau, dupa caz, a furnizorilor sau producatorilor produselor pentru companie si sunt protejate de legislatia aplicabila in materia drepturilor de proprietate intelectuala. Utilizarea fara acordul nostru a continutului afisat pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul intelege ca informatiile care sunt puse la dispozitie de catre detinatorul site-ului sedra.ro sunt proprietatea acestuia si pot fi protejate, in conditiile legii, prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Toate imaginile, fotografiile, desenele, elementele grafice, marcile inregistrate, marcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile si siglele sunt protejate de normele aplicabile in materia drepturilor de proprietate intelectuala. Nimic din continutul acestui site nu trebuie interpretat ca o acordare de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate prezentate pe acest site fara permisiunea scrisa din partea detinatorului site-ului sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci.

Utilizatorului ii este interzis sa foloseasca orice imagine, fotografie, desen, element graphic, marca sau semn apartinand SEDRA-XP ADVERTISING SRL , partenerilor sai sau altor terte persoane, daca nu a obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor.

Garantie

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.sedra.ro se bucura de garantie conform legislatiei in vigoare. Garantia se aplica la produsele / sistemele pe care se aplica personalizarea acestora, durata perioadei de garantie este de 12 luni incepand cu data de utilizare initiala sau cu data livrarii.

Nu ne asumam nicio raspundere cu privire la defecte care se nasc din cauza deteriorarii intentionate, nerespectarea instructiunilor de montaj, uzura normala, conditii de utilizare deosebite, ingrijire necorespunzatoare, neglijenta. Ne rezervam dreptul de a elimina unele produse sau a modifica specificatii fara o notificare prealabila.

Responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, www.sedra.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste: intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive, deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului, informatiile eronate furnizate de comparator, posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional, neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP), continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin. 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc, identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Limitarea raspunderii pentru continutul site-ului

Continutul integral al site-ului este livrat pe baza “ca disponibil”, “asa cum este” fara nicio garantie de niciun fel fie expresa, fie implicita, inclusiv, dar nelimitandu-se la, orice garantii de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratete si non-incalcare.

SEDRA-XP ADVERTISING SRL nu garanteaza acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui continut pus la dispozitie prin intermediul site-ului. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea Aplica site-ului se face pe raspunderea unica a dvs.

Cu toate ca depunem toate eforturile pentru asigurarea accesului dvs. la serviciile noastre, nu putem garanta ca site-ul nostru nu are nicio eroare si nici ca nu vor exista erori sau omisiuni in continutul acesteia. De asemenea, nu putem garanta ca site-ul si continutul sau vor fi accesibile in permanenta, fara intreruperi.

Nu vom raspunde in situatia in care site-ul nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilitatii de accesare si indiferent de durata acestei imposibilitati.

De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul dvs, sistemul dvs. IT, datele dvs. ca urmare a utilizarii website-ului nostru sau a altor website-uri catre care exista link-uri in website-ul nostru.

Virusi

Nu garantam ca site-ul va fi securizat sau fara niciun virus. Sunteti responsabil pentru configurarea sistemelor dvs. IT pentru accesul la site si pentru folosirea propriului software anti-virus. Nu trebuie sa utilizati in mod defectuos site-ul, introducand virusi, troiani, worms sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la site.

Nu trebuie sa atacati prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services. Prin incalcarea acestei dispozitii, ati comite o infractiune conform legii romane si vom raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile de investigare competente si vom coopera cu autoritati prin furnizarea identitatii dvs. catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs de a utiliza acest website inceteaza imediat.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Termenii si conditiile de utilizare pot suferi oricand modificari, fara o notificare prealabila, fiind adusi la cunostinta direct prin afisare. Va rugam sa verificati paginile relevante pentru a lua cunostinta de orice modificari aduse termenilor si conditiilor de utilizare, intrucat respectivele modificari vi se vor aplica de la momentul actualizarii. Daca folositi site-ul dupa o modificare, veti accepta Termenii si Conditiile modificate.

Dispozitii finale

Pentru acesti termeni si conditii de utilizare, precum si orice aspecte referitoare la sau in legatura cu continutul lor, este aplicabila legea romana. Prin acceptarea dispozitiilor cuprinse in Termenii si Conditiile site-ului, va exprimati acordul ca orice aspect sau disputa derivata din acesti termeni si conditii vor fi de competenta instantelor competente din Romania.

Contact

In cazul in care aveti orice nelamuriri cu privire la continutul acestor termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@sedra.ro.

Date Identificare

SEDRA-XP ADVERTISING SRL

Reg. com: J15/502/2012

CIF: RO30448147

Adresa sediu social: Str. Preot Goglea, Nr.11, Valea Voievozilor, Jud. Dambovita

Adresa punct de lucru : Strada Ciobansului Nr. 20, Sector 2, Bucuresti