Productie Publicitara

Detinem tehnologia si echipamentele necesare pentru a face din materialele de marketing solutii inovative de expunere.

Realizam print de mici si mari dimensiuni, in rola sau taiate pe contur, indoor sau outdoor cu materiale diverse, de la hartie fotografica, autocolant, polipropilena, carton sau textil, pana la materiale rigide, forex, dibond, plexiglas.

Sisteme Expozitionale

Importam si comercializam sisteme publicitare de expunere care sa satisfaca cele mai indraznete viziuni si asteptari, oferta noastra cuprinzand o gama variata de produse expozitionale care se pot amplasa in spatiile inchise si deschise. Portofoliul nostru de produse cuprinde corturi, steaguri publicitare, utilizate cel mai des in spatiile deschise, pereti publicitari si mese textile folosite in cadrul conferintelor si a targurilor de prezentare, mobila din burete cu diferite forme cu ajutorul careia se pot crea spatii personalizate, sisteme de afisare simple pentru amenjari de birouri.  

Creatie

Munca noastra cuprinde grafica si identitate, produse si ambalaje. Suntem o agentie independenta in care imaginatia si atentia la cele mai mici detalii sunt principalele noastre atuuri. Acest lucru reflecta convingerea noastra ca un design excelent nu se poate realiza fara pasiune si angajament.

Constructie 3D

Proiectarea si modelarea 3D ofera un limbaj vizual diferit cu perspective proprii pentru a exprima un design autentic. Realizam randari profesionale si reproducem imagini statice cu rezultate realistice.