Costul transportului

Preturile indicate pe website si/sau in oferta nu contin taxele de transport. Acestea sunt stabilite de catre firma de curierat, care urmeaza a fi selectata dintre partenerii nostri si urmeaza a fi suportata in integralitate de dvs. Costul transportului urmeaza a fi comunicat la momentul transmiterii ofertei.

Livrare

Termenul de livrare se comunica clientului dupa acceptarea planului grafic de personalizare si a lansarii in productie a comenzii. Serviciile de curierat sunt asigurate de companii specializate in serviciile de transport si curier. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele intarzieri ce pot aparea datorita companiei de curierat. Orice distrugere, deteriorare sau pierdere a unei comenzii survenita pe intreg parcursul transportului catre destinatar revine in sarcina transportatorului.

Politica de retur

Produsele care nu au fost personalizate si nu prezinta urme de uzura pot fi predate in termen de 30 de zile de la data achizitiei, pe cheltuiala clientului. In urma primirii si a verificarii produselor returnate, ne obligam sa returnam banii in cel mai scurt timp.

In cazul in care produsele sunt personalizate pe baza de comanda conform specificatiilor transmise si realizate de client, in baza comenzii si a aprobarii planului grafic de personalizare transmis in scris pe e-mail (Bun de Tipar), produsele sunt realizate conform cerintelor clientului si nu mai pot fi revandute. Aceste tipuri de produse sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si in afara spatiilor comerciale.

Imaginile afisate pe site au caracter informativ.

Nu ne asumam eventuale intarzieri de livrare datorate furnizorului de servicii de curierat dupa acceptul clientului a planului grafic de comanda si a acceptarii termenului de executie si livrare.