Pentru o promovare responsabilă și eco-friendly, Sedra Advertising vă furnizează sacoșe de pânză prietenoase cu mediul personalizate lucrate din bumbac netratat, neînălbit și nevopsit. Producția sacoșelor este realizată cu ajutorul persoanelor cu dizabilități din atelierele Viitor Plus și au un impact scăzut asupra mediului.

Sacoșele pot fi realizate dintr-un bumbac mediu ca grosime de 190 gr/mp sau 270 gr/mp și pot fi personalizate în funcție de nevoile clientului.

Sacoșa de pânză este prietenoasă cu mediul și cu brandul companiei tale:

– sunt făcute din bumbac organic, crescut în Turcia și țesut local

– sunt imprimate cu vopsea pe bază de apă, pentru a fi cât mai puțin toxică

– etichetele sunt hârtie reciclată

– dacă se consideră că o sacoșă de pânză ar înlocui 3 pungi de plastic, timp de o săptămână, pentru an, producerea a 11.900 de sacoșe ar îndepărta 1.713.600 pungi de plastic.

 

Sacoșele sunt confecționate din bumbac organic, fără resturi de producție, într-un mic atelier unde lucrează persoane care au probleme sociale sau de sănătate. Produsele sunt  sunt cusute la maşină de către trei persoane care provin din medii defavorizate.

 

Prin munca depusă pentru producția acestor sacoșe de pânză, persoanele cu dizabilități au posibilitatea de a învăța o profesie, de a primi un salariu şi de a face parte dintr-un colectiv. Ele sunt angajate pe o perioadă determinată și sunt ajutate să-și facă un CV și să găsească un loc de muncă, după terminarea programului.

 

Pentru mai multe detalii, prețuri și comenzi, vezi CONTACT.

Pentru a descărca catalogul dați click AICI.