awardSpiderMount, castigator al premiului “Buyer’s Choice Award”, editia 2009 Exhibitor Show, este un sistem folosit pentru montarea unui monitor pe un display de tipul pop-up spider. Astfel, veti putea integra usor si elegant unul sau mai multe monitoare/televizoare in cadrul standului dvs.

Folosind SpiderMount, vizibilitatea standului dvs. creste, fiind solutia ideala pentru o prezentare interactiva a produselor promovate. Sistemul cantareste aproximativ 1,5 kg si este foarte usor de montat si aplicat pe scheletul display-ului pop-up. Dupa montarea monitorului, grafica panoului poate fi adaptata in functie de dimensiunile acestuia. In cazul in care doriti sa acoperiti ecranul, panourile sistemului pop-up spider pot fi montate cu usurinta peste acesta.

inframeSistemul SpiderMount poate fi montat in 12 locuri diferite pe scheletul unui pop-up spider, astfel cu fiecare repersonalizare a standului, puteti schimba asezarea si dinamica graficii.

SpiderMount se monteaza in 4 pasi simpli!

1. Atasarea monitorului

left-arm-attachDupa ce ati scos sistemul SpiderMount din geanta speciala de transport (inclusa in pretul de achizitie este si o geanta pentru transportul monitorului), montati-l pe spatele monitorului folosind uneltele si instructiunile sistemului. In doar cateva miscari si nu mai mult de 5 minute veti avea monitorul integrat in siguranta in sistem.

2. Montarea pe scheletul pop-up spider

set-in-placeInainte de a atasa panoul cu grafica pe scheletul pop-up spider, fixati sistemul SpiderMount pe unul din bratele standului. Inaltimea monitorului poate fi ajustata in functie de nevoie.

3. Aplicati panourile cu grafica

position-graphicsDupa ce ati montat sistemul SpiderMount, aplicati peste panoul decupat special pentru acest scop. Acesta se monteaza usor, pe baza benzilor magnetice lipite pe spatele fasiei de PVC, in aceeasi maniera precum toate celalalte panouri ale standului.

4. Utilitatea sistemului

complete-in-useDupa montarea corecta a sistemului pop-up spider si a SpiderMount-ului va puteti bucura de beneficiile unui monitor integrat elegant in standul dvs. Puteti conecta monitorul la internet, puteti afisa clipuri video, iar cu ajutorul tavitei speciale pentru tastatura, puteti exploata la potential maxim noua dvs. solutie de promovare.

Mai multe detalii despre sistem puteti gasi aici.