roll-up

Roll-up

Piata publicitara romaneasca este intr-o continua dezvoltare, de aici si multitudinea solutiilor de promovare disponibile. De la promovare online, la promovare conventionala, oricine doreste sa faca publicitate unui produs sau unui brand are de ales dintr-o paleta larga de solutii. Fiecare metoda are avantajele sale, insa publicitatea conventionala ramane in topul preferintelor.

Cea mai populara solutie de promovare clasica este sistemul roll-up, alegerea numarul 1 pentru targuri, expozitii, lansari de produse sau alte evenimente de promovare. Alcatuit dintr-o caseta de aluminiu in interiorul careia este rulata panza de polipropilena personalizata, roll-up-ul este cea mai ieftina solutie de promovare de pe piata. Raportul calitate-pret-eficienta este cel care determina gradul ridicat de popularitate al produsului.

Avantajele sistemului roll-up:

– portabilitatea ridicata. Sistemul roll-up cantareste in medie 4 kg si este comercializat intr-o geanta speciala de transport, fapt ce il determina sa fie standul cel mai usor de transportat.

– usurinta la montare. Roll-up-ul se monteaza rapid si usor, operatiune ce dureaza maxim 5 minute. Sistemul special retractabil pe care se prinde panza de polipropilena personalizata este fixat cu ajutorul unor bare metalice din aluminiu. Demontarea sistemului se realizeaza cu aceeasi usurinta si rapiditate.

– costuri scazute de productie. Roll-up-ul este una dintre cele mai ieftine solutii de promovare de pe piata, cu preturi pornind de la 130 de lei pentru sistemul de cele mai mici dimensiuni.

– ocupa putin spatiu. Roll-up-ul este ideal pentru cazurile in care spatiul de expunere nu este generos. Sistemele ocupa putin spatiu, putand fi mutate cu usurinta dintr-o parte in alta.

– poate fi reutilizat. Print-ul personalizat este protejat de caseta de aluminiu in care se ruleaza dupa utilizare, astfel roll-up-ul poate fi folosit de nenumarate ori, aratand de fiecare data ca nou.

Solutiile complete pentru o promovare eficienta sunt la cateva click-uri distanta, firmele specializate avand pachete pentru toate buzunarele si gusturile. Mai multe detalii despre promovarea brand-ului si sisteme de expunere gasiti aici.