Crazy Duck Hostel Bucuresti :

Una din cele mai frumoase comenzi de care le-am avut a fost promovarea unui hostel

L-am cunoscut absolut intamplator pe proprietarul de la Crazy Duck Hostel Bucuresti atunci cand a venit cu o comanda de rollup. Din vorba in vorba, ne-am dat seama ca avem acelasi stil de a gandi o campanie si am luat hotararea de a lucra impreuna tot proiectul de promovare pentru hostel.

Nu a fost simplu, dar a fost frumos sa facem de la zero intreaga campanie. Pornind de la concept pana la executie si implementare. Partea buna cand lucrezi o campanie de la zero e ca poti face orice. Sau aproape orice. Fiecare idee este buna pana in momentul alegerii finale. Si trebuie sa recunoastem ca de idei nu am dus lipsa.

Provocari au fost pe toate planurile. Mesajul campaniei trebuia sa fie clar si sa ajunga foarte usor catre publicul tinta – tineret. In conceperea campaniei a trebuit sa lamurim diferenta dintre hostel si hotel – o confuzie frecventa. Dar inainte de toate trebuia sa ne incadram in buget. Asa ca mijloacele de comunicare folosite au fost atent alese. Iar caile de promovare potrivite pentru un impact maxim.

Am inceput cu materialele “clasice”: carti de vizita, pliante, brosuri, harti, roll up -uri cu excursii optionale. Apoi am trecut on-line. Web site-ul pe care l-am creat a fost foarte clar structurat. Promovarea lui – atent gandita. Filmul de prezentare – o capodopera. E frumos sa lucrezi pentru un public tanar, dar si delicat, pentru ca trebuie sa apelezi la tot felul de “gadget”- uri in trend pentru a te face inteles mai usor. Iar satisfactia e maxima cand vezi ca ai reusit.

Acum Crazy Duck Hostel Bucuresti este unul din cele mai cunoscute si apreciate hosteluri si nu putem decat sa ne bucuram ca si noi facem parte din succesul acestei afaceri. Spun “facem” pentru ca nu s-a terminat. Colaborarea continua.Hostel Bucuresti